Tutaj naprawdę będziesz żył w świecie Naruto!
Po zarejestrowaniu się na Naruto4Real.pun.pl twoim obowiązkiem jest wypełnienie w odpowiedni sposób sygnatury. Co do awansowania i rozwijania postaci, czytaj w innych tematach tego działu. Oto poprawnie sformułowana sygnatura:
Jakiś tekst, obrazek czy coś w tym rodzaju, max 3 linijki.
Nindo: (nie trzeba, ale można)
Imię: (tutaj imię postaci, jeśli nie masz pomysłu skonsultuj się ze mną, niedozwolone są znane imiona lub ich podróby)
Nazwisko: (tutaj nazwisko, możliwe do wuboru klany są zapisane w innych tematach tego działu, brak klanu też ma swoje kożyści)
Wioska: (na razie dostępne tylko Konoha i Suna)
Max zdrowia: ( [taijutsu] x 4 )
Max chakry: ( [ninjutsu + genjutsu] x 2 )
PU (Punkty Umiejętności): (na początku do rozdania jest 25 punktów pomiędzy następujące cechy, maxymalnie do jednej 5)
Taijutsu: | Ninjutsu: | Genjutsu:
Siła: | Celność: | Kondycja:
Uniki: | Rzucanie: | Kontrola chakry:
Specjalne umiejętności: (na początku żadnych się nie ma, potem można się ich od kogoś nauczyć lub kupić za PU)
Jutsu: (do wybrania 5 z 7 na jutsu podstawowych, opisanych w dziale "Spis Jutsu")
Jeny (waluta): (na początek każdy shinobi dostaje po 100j)
Ekwipunek: (wybierz jedną wersję) (5 kunai'ow, 10 shurikenow i 3 senbony / 10 kunai'ow, 5 shurikenow i 3 senbony / 3 kunai'e, 10 shurikenow i 5 senbonow / 5 kunai'ow, 3 shurikeny i 10 senbonow / 3 kunai'e, 5 shurikenow i 10 senbonow/ 10 kunai'ow, 3 shurikeny i 5 senbonow)
Przy kunai'ac w nawiasie dopisz (silaciosu=4), przy shurikenach (silaciosu=3), a przy senbonach(silaciosu=1).
UWAGA!! CAŁY PODPIS MA BYć ZMNIEJSZONY DO 8, CZYLI [ size=8 ] PODPIS\SYGNATURA [ /size ] !!
To wszystko w sygnaturze.
Ustawienia w profilu:
1. Avatar musi pasować do ideologii ninja, nie może być ściągnięty ze znanych anime i mang.
2. Zdrowie i chakre w podpisie NIE TRZEBA uaktualniać (robi to narrator w swoich postach), natomiast uaktualniać trzeba dodatkowe pola w swoim profilu, czyli liczbę wykonanych misji.
A teraz wygląd i historia bohatera. Napiszcie o tym w poście do tego tematu. Po zdaniu akademii ninja w spisie ninja pojawią się podane tu informacje.
Kiedy już zrobicie wszystko co w tym wątku napisane, możecie już zdawać test na genina wioski z którą chcecie wiązać przyszłość!
wygląd:
sredniego wzrostu (167cm ), bandana na głowie, spodenki za kolana do połowy piszczela, bluza bez rękawów, sportowe buty, bandarze na nogach siegające prawie do kolan, szeroki pas z materiału za którym nosi nunchaku
(hehehe moze swoja fote wstawie )
historia:
po zalozeniu wioski konoha przez lidera klanu Shodaime uwazany byl za ostatniego z rodu, jednak tak niejest, niewiadomo jak i kiedy zginął lider, jednak pozostali którzy przezyli z niewiadomych powodów migrowali z krajiu do kraju, z osady do osady i z biegiem czasu ich populacja zmalala, teraz Sakumo jako jeden z nielicznych chce przywrucic dobre imie klanu i go odbudowac. Sakumo wychowywal sie podruzujac i poznając wielu ludzi oraz trenujac pod okiem najlepszych shinobi z klanu, którzy wrecz zmuszali go do ciezkiego treningu pokladajac w nim swe nadzieje-odzyskanie dawnej swietnosc klanu, wychowywany był przez jednego z jouninów, ten pokazal mu wiele ciekawych miejsc i wspanialych rzeczy, traktowal go jak wlasnego syna ktorego podobno stracil podczask wojen miedzy osadami. O jego rodzicach niewiele wiadomo, starsi Seniju mówią ze jego rodzice byli znakomitymi jouninami i wspominaja czasy wojen w których brali udzial. Zdeterminowany chce przywrucic dawną swietnosc i szacunek klanowi Senju.
cel: przywrucic dawną swietnosc i szacunek klanowi Senju
Wygląd:
Wzrost:162, waga: 70kg, czerwone włosy wysunięte do przodu, czarny płaszcz wojownika, czarne spodnie wojownika, czarny t-shirt, lekkie buty.
Historia:
Kiedyś mieszkaliśmy w małym domku niedaleko Konohy. Mój ojciec był Jouninem a matka kucharką. W czasie ataku na miasto zamordował ich człowiek z bandaną na oku, a ja wszystko oglądałem spod stołu. Zapamiętałem tylko, że był z Wioski Ukrytej We Mgle. Potem, jako dzieciak trafiłem pod opieke jednego z mistrzów, gdzie dorastałem. Ciągle nie moge zapomnieć o tamtym wydażeniu, i od kiedy to się wydażyło trenuję, by zostać jouninem tak jak ojciec.